Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2007 11:41 - Агент Гоце бил само рецензент! Не на нас тия!!!
Автор: nikolatashev Категория: Политика   
Прочетен: 2267 Коментари: 14 Гласове:
1



Вече официално - Гоце бил само рецензент

В дело "Комитата", от което е сформирана папка "Гоце", се съдържат доказателства за дейността на Георги Първанов като секретен сътрудник на ДС единствено по редактиране на част от книгата "Габеро" на Методи Димов. Това обяви в сряда в свое официално решение комисията по досиетата.

Преди две седмици от комисията обявиха, че президентът Първанов е бил секретен сътрудник на Първо главно управление на ДС с псевдоним Гоце. Това потвърди думите на Първанов от лятото на миналата година, че в архивите съществува папка "Гоце" за него, но той не знаел, че е сътрудничил на ДС, а само е бил рецензент на книга на македонски емигрант.

След като комисията огласи данните за Първанов, вътрешният министър Румен Петков атакува членовете й, че е трябвало недвусмислено да кажат, че президентът не е бил обвързан с ДС. Тогава председателят на комисията Евтим Костадинов отговори, че структурата по закон няма право да дава становище по документите. В сряда все пак комисията даде разяснения в тази посока.

В решението си членовете на комисията отхвърлят и съмненията за непълноти в папката "Гоце", предизвикани от непоследователна номерация на документите в нея. Те отново обясняват, че папката за Първанов е била сформирана от отделни материали по делото "Комитата" и оттам идвало разминаването.

Междувременно в сряда неправителственото сдружение Гражданска инициатива "Справедливост" внесе в парламента писмо, с което иска да се открие процедура за отстраняване от длъжност на президента. Първанов може да бъде обвинен в държавна измяна и в нарушаване на конституцията с доказаната си принадлежност към структурите на бившата ДС, обясни председателят на сдружението Иван Груйкин.

            Ех Гоце! Тези глупости могат и да вървят пред твърдия ви електорат, който си пуска червената бюлетина без да мисли, но не и пред мислещите хора. Има папка ама не бил аген. Липсват страници, ама досието не било пипано. Да бе! Това тук е върха на наглоста. Да впрегнеш целия държавен апарат да ти пере "оцапаните гащи". И да лъжеш нагло пред целия народ, че да се изживяваш и като морален стожер. Свалете маската г-н Президент или простете г-н Агент и поне веднъж постъпете като мъж. Освободете на часа президентството. Просто подайте оставка барабар с цялото котило агенти на ДС, което сте завъдил в Президентството и оставете достойни хора да заемат мястото ви, защото вие сте всичко друго, но не и достоен човек. Вие нямате моралното право да заемате повече поста на Президент на Република България и да петните с името си Президентската институция и Българската държавност! Оставката ви е единственото с което можете да сте полезен на страната си, но на вас едва ли ви пука особено! И все пак ако ви е останала и капчица чест, и капчица достойнстово подайте оставката си Агент Гоце!!!


Тагове:   НАС,   Гоце,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sladurana86 - Да не забравяме, че досиетата имат и ...
02.08.2007 11:56
Да не забравяме, че досиетата имат и Костов, агент Виктор (носещ светското име Петър Стоянов), Бойко Велики, Волен, Доган. Всички са в кюпа! Аз не мога да разбера защо тези досиета са така избирателни, вероятно чрез тях някои хора целят дестабилизация на България и злепоставянето й пред ЕС, лични облаги. Също така не виждам и какво срамно има в това, че си работил за родината си, а не като някои от горе изброените - за други държави. Пък и папката на Първанов е свързана с разследвания по македонския въпрос, където е работил съвместно с известен български историк.
цитирай
2. nikolatashev - За родината си - друг път!
03.08.2007 08:36
Работил бил за родината си - друг път! Работил по македонския въпрос - това могат да го вярват само хора без капчица разум! За костов не знам, но Петър Стоянов е с доказано чисто минало. Лично вашия вътрешен министър Румен Петков,каза че агент Виктор не съществува и вашата комисия за досиетата го потвърди, защото само СДС поиска да бъдат проверени кандидатите и за евро депутати и комисия та ви ( комунистическата ви комисия ) потвърди, че нито един от тях не е бил сътрудник на ДС, включително и Петър Стоянов. А за слугуването нба чужди страни вие сте спецовете. Пък и да не забравяме, че Петър Стоянов спаси Булгария от зърнената криза, която вие докарахте. Ама що да помним! То това е за хората с мозък! А това да доносничиш срещу хората с които работиш, общуваш и живееш е доста различно от това да служиш на родината си. А и да не забравя - ами изчезналите страници? То това е ритуричен въпрос! Така че подайте си оставката Агент Гоце!!!
цитирай
3. sladurana86 - Това за работата за родината и ма...
03.08.2007 12:15
Това за работата за родината и македонския въпрос го потвърди комисията по досиетата, самия Първанов и проф. Божидар Димитров. А това, че агент Виктор не е съществувал е лъжа, предназначена за лумпени, хората без капчица мозък! Не само, че е съществувал, но е и работил за чужди интереси, затова и той и Костов, въпреки всичките им напъни така и не са ги приели в БКП (това за Костов е и трагедията на живота му, та нали за това се бил оженил за Елена, която е била виден партиен секретар). А относно зърнената криза истината излезе наяве. И тя, е че вашия красив и харизматичен Пешо е сложил вето за корабите със зърно и те са останали на пристанището и впоследствие зърното е изгнило и го изхвърлили. Така, че мойте уважения, но не можеш на черното да кажеш бяло!
цитирай
4. sladurana86 - Това за работата за родината и ма...
03.08.2007 12:22
Това за работата за родината и македонския въпрос го потвърди комисията по досиетата, самия Първанов и проф. Божидар Димитров. А това, че агент Виктор не е съществувал е лъжа, предназначена за лумпени, хората без капчица мозък! Не само, че е съществувал, но е и работил за чужди интереси, затова и той и Костов, въпреки всичките им напъни така и не са ги приели в БКП (това за Костов е и трагедията на живота му, та нали за това се бил оженил за Елена, която е била виден партиен секретар). А относно зърнената криза истината излезе наяве. И тя, е че вашия красив и харизматичен Пешо е сложил вето за корабите със зърно и те са останали на пристанището и впоследствие зърното е изгнило и го изхвърлили. Така, че мойте уважения, но не можеш на черното да кажеш бяло!
цитирай
5. nikolatashev - хубаво е да си заблуден...
03.08.2007 14:33
Хубаво е да си заблуден. Лумпените и безмозъчните са така наричащите себе си социалиати ( живи комунисти ). Тя вашата партия претендира за непогрешимост. Мило ми момиче собствената ви комисия излезе със становището за това че Петър Стоянов не е агент на ДС и същата тази комисия каза, че липсват 36 страници от досието на Първанов. Не несъществуването на агент Виктор е лъжа за, предназначена за лумпени и безмозтъчни, а това за рецензента и антимакведонист Георги Цедефчов Първанаов ( Агент Гоце ). Пък и вашият е електората който гласува за вашата партия дори когато пенсиите са по 2$ на месец при праг на бедноста в Африка 1$ на ден, което прави 30$-31$ долара на месец ( справка управление на БСП ( БКП ) 1994-1997, правителство на Жан Виденов ), та добре, че бяха Костов и Стоянов да оправят нещата. А за зърнената криза да ти припомня, че започна при великия ви земедлски министър Васил Чичибаба и именно той я докара, а нашия красив и харизматичен Пешо докара 300 000 тона зърно та спаси България от глад. А да между другото когато почна зърнената криза Петър Стоянов не беше президент, така че твърдението ти е абсурдно и е чиста проба нагла комунистическа лъжа. А и да знаеш президентът по Конституция налага вето не на кораби, а на закони. Така че ето ти копе е черно и кое бяло! Това че от ваща партия като ви кажат, че Колумб е швед и вие ще повярвате ( справка: Колумб е италианец! ) е ли4ен ваш проблем. Вие електората на БСП ( БКП ) винаги сте си били коне с капаци. А да казах ти, че това че агент Виктор несъществува го потвърди и Румен Петков вашия вътрешен министър. Е ако не е така едва ли точно той не би се възползвал. Така че мила по - добре слушай собствените си хора преди да ръсиш глупости. А да и си прочети Конституцията и виж президентските правомощия, въпреки че пак казвам
Петър Стоянов не беше тогава президент и кризата с зърното я докараха вашият земеделски министър Чичибаба и некъдърното ви ( както винаги ) управление!
цитирай
6. sladurana86 - Така като чета не знам, кой по - точно ...
03.08.2007 15:41
Така като чета не знам, кой по - точно е с промитото съзнание, но всъщност няма значение. Вие само знаете да плюете и на това се основава и цялата ви идеология. Затова и останахте само 3 - 4 човека и сега за да оцелеете ще ближете г..а на Бат` Бойко, дето ви взе електората и благодарение на когото ви биха по един седесарски шут от ЕДП, пък и ако вашето управление (което по всичко личи ще си остане първото и последно) беше кадърно...направо не ми се мисли. А като не искаш да повярваш за корабите, попитай хора от Черноморието - те да ти разкажат, ама не искаш да разбереш истината, понеже ще излезе наяве как бивши народни предатели са били готови да обрекът на глад България само и само да се докопат до властта! Извинявай за тона, но ти първи започна да го диктуваш:)
цитирай
7. nikolatashev - Тона започна да го диктуваш....
04.08.2007 10:50
Тона започна да го диктуваш ти!!! Това с корабите не виждам смисал въобще да го коментирам. Щом си живееш с тази илюзия добре - твой проблем. Само дето аз досега ти говоря само с факти и цифри, а ти с
клюки! Така че пак си помисли за промитото съзнание. Е малко повче сме и от 3-4 човека пък и г...а на Бат' Бойко не лижем, както вие на НВ Симеон Втори и на Доган само и само да запазите една мъртвородена коалиция, но както и да е. За разлика от вас ние не плюем, а си вършехме работата докато бяхме на власт, ама тя и наглостта ви е основен спътник в политиката. Повтарям запомни името Васил Чичибаба виновник за зърнената криза и факта пенсии по 2$ на месец при праг на бедноста 1$ на ден в Африка. А щях да забравя инфлация - 300%, цена долар - лев:1$ - 3.50лв. Празни магазини, гангстерска война, глад и мизерия = управление на БСП с министър-председател Жан Виденов. Фактите сами говорят, ама то трябва да се помни, а българина за съжаление бързо забравя.
P.S.: Казва се ЕНП ( Европейска народна партия ) на която в момента СДС продължава да е пълноправен
член, без сляпо да следва повелите и както вие практикувате с ПЕС ( Партия на европейските соцалисти )!
цитирай
8. sladurana86 - Най - мразя да си меря с някой на ид...
04.08.2007 11:35
Най - мразя да си меря с някой на идеологическа основа! Всеки си има своя камбанария. Тона го почна ти, ти първи взе да се заяждаш! Аз не казвам, че мойте съпартийци са с чиста като снега съвест, но и СДС не падат по - долу. Обаче просто исках да ти докажа, че досиета имат и Костов(дето ви съсипа) и Петър Стоянов (помниш ли, че докато беше президент, в САЩ излезе книга, в която бяха описани корупционните му практики), а Софиянски...просто нямам думи за тази дебелоока и ехидна личност. А за зърнената криза колко и да те боли - чаровната усмивка Стоянов я предизвика, пак ти казвам - питай хора от Черноморието. А относно г..а на Доган я по - добре си спомни вашето управление, май и там го близахте? И вие управлявахте с него, както и НДСВ, както вероятно и тези които ще дойдат през следващите управления. А за ЕНП се извинявам за грешката - просто не съм запозната със сините европейски политици, както и партията им. И какви повели на ПЕС следваме...Пък и явно не си следил новините от последните 5 години - от ЕНП ви биха звучен шут, направо ви изхвърлиха като мокри котета... А сега виж, какво се състоя преди няколко седмици: По повод 16 годишнината от приемането на Конституцията на Република България Българска социалистическа младеж, Младежкият съюз на демократичните сили и Националния младежки комитет на ВМРО организираха обществена дискусия на тема „България – европейска демокрация?”, в която взеха участие народните представители доц. Георги Близнашки и Мартин Димитров. В рамките на форума се събраха широк кръг представители на младежки политически и неправителствени организации, сред които Младежките клубове на ПДС, Младежкото Движение за права и свободи, Младежката либерална асамблея, Студентския съвет на Софийския университет и др. Сред участниците имаше също много студенти и универститески преподаватели.Като основна цел на дискусията БСМ, МСДС и НМК на ВМРО определиха предизвикването на дебат относно състоянието на демократичната система в България 16 години след приемането на новата демократична Конституция на страната. Според младежките организации в рамките на този дебат следва да бъдат поставени на публично обсъждане няколко ключови въпроса. Основният от тях - в какво състояние се намира демократичната система у нас 16 г. след приемане на новата конституция, пред какви проблеми е изправена тя и какви са основните тенденции на нейното развитие.
Не смяташ ли, че повече такива инициативи ще допринесат за по - голяма политическа толерантност, все пак крайната цел е България да стаме добро място за живеене. Ти като срещнеш някой приятел на улицата каква го питаш - от коя партия е, или как, добре ли живее. Вземи си поблъскай промитото мозъче колега и над такива въпроси - действат изтрезняващо
цитирай
9. nikolatashev - Виж...
04.08.2007 13:02
Виж пак ти казвам аз говоря само с факти. Поредна фактическа грешка в изложението ти - СДС не управлява с Доган. Имаше един кратък период в началото на демокрацията при правителството на Филип Димитров, но той беше сам 9 месеца. при Костов ДПС не беше във властта. Казах ти да не ми говориш за клюки, какво се говорило по Черноморието, а с факти, а ти такива нямаш. При това не аз се заядах на партийна основа в началото а ти. така че тона е твой. А иначе съм съгласен, че такива дискусии са полезни и трябва да бъдат много по-често. А и не питам хората от коя партия са. Един от най-добрите ми прияртели е социалист, а друг е от НДСВ, така че нямам предрасъдъци на тази тема. А и в крайна сметка не съм говоерил нищо срещу партията ти преди ти да се заядеш с моята. В постинга си говорих изцяло за Георги Първанов и изразих лично мнение. Никъде не съм споменал БСП. Ти първа се заяде на партийна тема, така че тона на разговора го наложи ти. И все пак ако лично съм те засегнал с нещо най-искрено ти се извинявам! Надявам се да можем да проведем някой път дискусия извън политическа тема, за да видиш, че не страдам от предрасъдъци. Нека да прекратим този спор, защото е ясно, че нито ти ще убедиш мен, нито аз теб. Подавам ти ръка за мир от теб зависи дали я приемаш! И всеки с мнението си. Съгласна?
цитирай
10. sladurana86 - ОК
04.08.2007 14:44
Съгласна съм!!! И на мен не ми се спори, пък и с тези спорове, освен да се заяждаме и засягаме, не можем да променим нищо:) Просто действа деградиращо:)
цитирай
11. nikolatashev - Радвам се...
04.08.2007 23:59
Радвам се, че най-после сме на едно мнение :). Още веднъж се извинявам ако съм те засегнал лично, не съм искал да го направя! И все пак разкажи повече за себе си. Извън политиката с какво се занимаваш, каква музикаслушаш, какви хобита имаш,какво учиш и т.н.. Надявам се на един по-смислен и приятелски разговор с теб.
цитирай
12. sladurana86 - ще ти отговоря на ЛС:)
05.08.2007 10:22
ще ти отговоря на ЛС:)
цитирай
13. анонимен - maverickmoneymaking you can easily rake in $11, 917 per month
06.02.2012 07:09
Hi, This just came across my desk and I had to pass it on to you ASAP…
Internet multi-millionaire Mack Michaels has a few new positions available right now…
If accepted you can easily rake in $11, 917 per month starting from scratch.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Once you’re accepted just follow the training Mack gives you. It’s really quite simple…
Learn how Mack went from not being able to afford Christmas gifts to a millionaire lifestyle and how you can too!
BUT…
Due to the extremely high level of Hands-On time Mack spends with every new member he has to limit the number of positions that are open.
Right now there are only 2 available in your area. If you’re interested you should move quickly.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Your Friend, – Mike
цитирай
14. анонимен - Get up to 100000 forum backlinks with our xrumer blast & massive traffic
18.02.2012 17:55
Best backlinks and website traffic service - we post your marketing message up to 100'000 forums worldwide price starting only from $29 Get incredible online web traffic using best backlink service available. We are able post your marketing message up to 100’000 forums around the web, get insane amount of backlinks and amazing targeted web traffic in shortest time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!! Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now: <a href=http://xrumerservice.org>backlink service</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolatashev
Категория: Политика
Прочетен: 15040
Постинги: 4
Коментари: 19
Гласове: 30
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930